Natura i Tu – Edició Primavera

retir-natura-i-tu-primavera

Escolta el tall de veu de l’Edgar Tarrés a Ràdio Vilafant, per tenir una idea de què farem: https://drive.google.com/file/d/0B3Gw7N_6h3PJaXIycExQYXdJT3c/view?usp=sharing

La Natura és la nostra mare, d’allà on hem sorgit tots i tot el que ens envolta, allà on tornarem. És ella la que ens guia, si aprenem a escoltar-la, la que ens recorda que no som res i ho som tot, alhora.

Us volem oferir el cicle de trobades Natura i Tu, centrades en la reflexió i en la cura de la nostra ment, el nostre cor, la nostra ànima i el nostre esperit. Trobades on les activitats de contacte directe amb la Natura ens ajudaran a meditar, a sentir, a emocionar-nos. Les activitats de senderisme, les xerrades sobre el cicle de la vida i la mort, les activitats meditatives, el ioga i la música ens ajudaran a relaxar-nos. El descans físic i mental i l’alimentació vegetariana i 100% ecològica ens permetran desintoxicar i reparar el nostre Jo de l’enrenou del dia a dia.

banc

Comencem aquest cicle “Natura i Tu” amb l’Edició de Primavera

El proper 24, 25 i 26 de març ens trobarem a Can Martinot, a Albanyà, Alt Empordà, per reconnectar-nos amb la Natura i celebrar l’arribada de la primavera.

Ja podeu consultar el programa provisional.

exteriors-1

Qui organitza?

Carme Dolz Peidro (Baldriga). És llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Psicopedagogia Clínica per ITEAP. A nivell professional es dedica a la pedagogia creativa, que inclou des de l’educació i comunicació ambiental fins a la sensibilització ciutadana, la formació d’adults i, darrerament, l’escriptura. És propietària d’una botiga de productes ecològics  a l’Escala (Ecològica l’Escala). És sòcia de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), de Greenpeace i membre de la Comission of Education and Comunication de l’IUCN (CEC-IUCN).

Mercè Jané (El Garrofer). És llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des del 2006 i Màster en Medi Ambient (MMA) de la Universitat de Girona (UdG). Ha desenvolupat la seva tasca professional en els àmbits de la comunicació i l’educació ambiental. En els últims anys, a banda de dedicar-se a la criança, ha creat la seva pròpia consultoria ambiental: El Garrofer, a través de la qual continua desenvolupant projectes d’educació i comunicació ambiental i, també, creant activitats de turisme sostenible lligades a l’enoturisme i al paisatge. A nivell associatiu forma part del Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès (GEVEN), la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) i ha estat membre fundadora del Grup de consum ecològic Les Garrofes del Vendrell.

Qui col·labora?

Josep Maria Mallarach Carrera (Associació Silene). És llicenciat en Geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Ciències ambientals per la Universitat d’Indiana (EUA), i doctor en Biologia per la Universitat de Navarra. La seva tesi doctoral explora com la integració dels valors culturals i espirituals millora l’efectivitat dels espais naturals protegits d’Europa. Els darrers anys ha orientat una part creixent del seu treball als espais naturals sants o sagrats, amb aproximacions integrals a la conservació del patrimoni natural, cultural i espiritual, motiu pel qual col·labora regularment amb representants de les principals tradicions religioses i espirituals del món. L’any 2005, va impulsar la creació de l’Associació Silene, per promoure els valors culturals immaterials i espirituals de la natura, que coordina actualment. És autor o coordinador de 16 llibres i d’uns 150 articles, molts dels quals sobre aquests temes. Aquí teniu una entrevista que li van fer https://www.youtube.com/watch?v=TKzzmSPjgZk , una delicia escoltar-lo.

Edgar Tarrés (Sonido Alquímico). Especialitzat en el món de la Comunicació i la Consciència, és el creador de Sonido Alquímico, un projecte que està a disposició de les persones que vulguin alimentar la seva ànima, expandir la seva consciència i aprendre a comunicar-se amb el seu interior. A través dels Sons i el Silenci, dissenya i crea experiències que aportin benestar i harmonia, ja sigui en l’àmbit terapèutic o més lúdic. Acaba d’editar la novel.la “Quan el Silenci Crida”, una aventura sobre el món de la consciència amb molts silencis que t’ajudaran a il·luminar el camí de la teva ànima. Us deixem una petita mostra en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=dqkg7b_f1Pc

Cristina Planellas Saraswati kaur (Happy Yoga Girona). És diplomada en Ciències Empresarials i Tècnica Superior en Prevenció Riscos Laborals. És professora de Ioga acreditada segons el BOE i formada en Kundalini Ioga per Hargobind Singh Khalsa, titulada per KRI, AEKY, European Yoga Alliance i FEMALT, Ioga per l’ embaràs i criança, Ioga per a nens i família i Unnata Ioga aeri. És Moon Mother formada per Miranda Gray i com a acompanyadora de dones per Sophia Style en “Viaje de la Mujer Cíclica”. L’any 2006 porta el moviment Happyyoga a Girona i des de llavors dóna classes, dirigeix i coordina totes les activitats del centre. Professora i coordinadora a Girona de la Formació de Professors de Kundalini Ioga de l’Associació Internacional Prem.

Elena Aleixandre. La seva vida sempre ha girat al voltant del món de la alimentació. El seu nom espiritual és Daljot Kaur. Formada a l’Escola d’Hosteleria i Restauració de Girona, ha estat docent a l’Escola de la Dona per la Diputació de Barcelona. És diplomada en Herbodietética per la Fundació Europea de Medicines Alternativas i Màster d’Alimentació Conscient i Cuina Crudivegana per l’Escola Crudivegània.

On farem Natura i Tu – Edició de Primavera?

Al poble d’Albanyà, a l’extrem nord-oest de l’Alt Empordà, a l’alta vall de la Muga, en terres pirinenques que són en contacte amb l’Alta Garrotxa. L’any 1969 el municipi veí de Bassegoda, va ser incorporat al d’Albanyà. Es un dels termes mes grans de la província de Girona, i el tercer més alt de la comarca de l’Alt Empordà. El poble d’Albanyà és a tocar la riba esquerra de la Muga. Es formà a l’entorn del monestir de Sant Pere d’Albanyà que pels anys 820-825 fundà un abat de nom Dònmul. L’atractiu nucli d’Albanyà és centrat encara per l’església de Sant Pere, interessant exemplar del romànic primitiu. A l’interior s’hi pot veure una làpida sepulcral esculpida, romànic-gòtic, que procedeix de l’església de Carbonils, d’aquest mateix terme. L’extens terme actual s’estén per terres molt accidentades, d’altes carenes amb abruptes cingleres i pregones fondalades. És una rodalia que identifiquen i emfatitzen els pics del Mont i de Bassegoda amb les seves enlairades i peculiars siluetes, tan familiars als habitants de tot l’Empordà i de la Garrotxa.

Trobareu més informació a la web del seu ajuntament.

Ens allotjarem a Can Martinot, una casa rural de 14 places al mateix poble d’Albanyà.

 gorga

Quin preu té?

El preu total de Natura i Tu és de 260€

Inclou:

  • Totes les activitats
  • Sopar i allotjament de divendres
  • Esmorzar, dinar, sopar i allotjament de dissabte
  • Esmorzar i dinar de diumenge
  • La taxa turística obligatòria (0,5€ per persona i dia).
  • Assegurança d’accidents obligatòria (2€ per persona).

Hi haurà un únic menú per a tothom, vegetarià i ecològic. Si algú té alguna intolerància o al·lèrgia cal que ho avisi amb antel·lació. L’allotjament es farà en habitacions de 2 o 3 persones, amb bany compartit o bany exclusiu. La prioritat s’establirà en estricte ordre de reserva.

th__mg_6081_2_3hdr

Com inscriure’s?

Podeu passar per l’Ecològica l’Escala (Av. Ave Maria, 27 de l’Escala), trucar-hi (972 771 631), o bé enviar un correu electrònic a baldriga.creativa@gmail.com.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ, 15 DE MARÇ.

També podeu omplir el formulari, on trobareu les condicions per formalitzar la vostra inscripció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s